Baby Beni van Sukhi

Kennen jullie sukhi al? Ik volg ze al een tijdje vanwege hun prachtige kleden en het verhaal erachter. En nu ben ik in het bezit van een kleine beni Ouarain, een baby beni✌🏼

Want het verhaal van Sukhi kan niet vaak genoeg verteld worden. Ze werken met locale vrouwen. Zij maken met liefde een prachtig tapijt voor in onze huizen. Zie hier . Hiervoor krijgen ze een eerlijk salaris. Zo kunnen ze hun gezin onderhouden en sommigen kunnen daardoor zelfs naar school of hun kinderen voorzien van onderwijs. En ik als leerkracht sta hier natuurlijk voor 100% achter, wat een mooi initiatief!

De keus is ruim, elk soort kleed komt uit een ander land. Zo hebben ze kleden uit Nepal, India, Turkije en Marokko. Jullie raden het al…..mijn voorkeur ging uit naar een kleed uit Marokko. Want een Beni Ouarain blijft mijn all-time favoriet. Dus ging ik voor een kleiner model, een baby Beni met een zacht werkje erin. Deze is weer net even anders als de rest. En van net even anders word ik altijd heel blij. Met het voorjaar komen de pastel tinten weer meer terug in huis. Wit met een roze subtiel motief is het geworden.

Ik kon niet wachten tot ik het kleed zou zien. Helaas ging er wat mis. De boerderij in Marokko was vernield. Vandalisme! Hoe vreselijk voor deze hardwerkende mensen. Het duurde best een tijdje voor het kleed geleverd werd. Maar de mensen van Sukhi waren achter de schermen druk voor me bezig en hielden me op de hoogte. En nu hij binnen is kan ik alleen maar zeggen dat het de moeite van het wachten meer dan waard is.

Ineens lag er een briefje op de mat dat ik mijn pakket uit Marokko kon ophalen…….Yes zou dat mijn Beni zijn? En ja hoor! Direct van de maker zelf en in originele Marokkaanse verpakking. Bij het openmaken zat er ook een klein kaartje van de maakster in. Hoe persoonlijk is dat?!

Instant verliefd op dit prachtige kleed. Hij is zoooooo zacht en fluffy. Het is net een schapenvachtje. In eerste instantie wilde ik hem op de kinderkamer leggen. En hij mocht heel even in de badkamer pronken. Maaaaaaar joehoe, ik heb me bedacht! Want hij ligt nu in ons slaapkamer en staat daar vele malen mooier. Elke ochtend als ik opsta ga ik even met Mn voeten van dit fluffy tapijtje genieten, maar echt!

Met liefde voor de makers uit Marokko schrijf ik deze blog. Bedankt lieve Mehjouba , Shoukran, voor het prachtige kleed wat je voor me hebt gemaakt. Ik zal het koesteren en het heeft een mooi plekje in mijn huis gekregen. Want niet alleen de gedachten achter zo’n puur product hoort gekoesterd te worden maar ook wanneer je iets in handen hebt wat met liefde is gemaakt!

En mocht je nou ook zo verliefd zijn op zo’n prachtige Beni ourain? Neem dan gerust een kijkje op hun site,www.sukhi.nl.

Xoxo Shannah

The home rebel

10 gedachten over “Baby Beni van Sukhi

 1. Hij is zoo mooi!😍 en leuk dat het zo persoonlijk is😊 Ik volg sukhi ook al lang en blijf het een mooi merk vinden. Bij mij blijft het dromen over zo’n kleed ben ik bang 😅

 2. Hij is zoo mooi!😍 en leuk dat het zo persoonlijk is😊 Ik volg sukhi ook al lang en blijf het een mooi merk vinden. Bij mij blijft het bij dromen over zo’n kleed ben ik bang 😅

 3. Wat een schattig kleedje. Dat subtiele roze vind ik ook erg leuk! Je hebt me (weer) overgehaald 😅 ik ga op de site kijken.

  Fijne dag liefie

 4. Hij is zo mooi! 😍
  Lijkt me heeeeeerlijk!
  Elke ochtend en avond ga ik aan jouw kleedje denken als ik met m’n blote voetjes op m’n koude laminaat sta 🙈😉😊

 5. Ik vind het ook een schatje , lekker fluffy ! Ben al wezen kijken in hun webshop , maar deze leukerd is niet te vinden ! Ben ook nieuwsgierig naar de prijs 😉

  Mooi verhaal er ook achter ♡

  Liefs Patries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s