Yes! Een nieuwe naam, blog en nieuwe huisstijl!

TATATADAAAAA my new Name en  een nieuwe website voor mijn blog THE HOME REBEL! Nu is het nog serieuzer!

De mensen die mij al een tijdje volgen weten het! Die naam, die moest anders. Wat begon als een grapje (es_jay_and_theboys) werd al gauw groot.De ene na de andere leuke samenwerking komt uit deze hobby voort. En daarom nu toch echt tijd om die naam aan te passen. Na lang twijfelen en nadenken….na heel wat nachtjes wakker liggen is het dan zover!

F8DB2E7B-3F3F-47CA-B533-92BBAC1730B9Dat moeten we vieren, daarom heb ik wat leuks voor jullie! Een pakket met een paar van mijn favo brands! Dus Niet een los item dat je kunt winnen, maar alles bij elkaar. Met liefde voor jullie samengesteld en helemaal in mijn stijl! Dit is wat je kunt winnen!!!

 

 

Een prachtig beni ourain kussen van El ramlahamra🙌🏼
Uit de nieuwe collectie van Nadesign de kusjes slinger 💋💋💋
Een heerlijke geurende ALL Clean van Willow and Coconut, ruikt zooooo heerlijk!🌺
deze mooie grote  maroccan basket van Bybazz🤩
Een verrassings pakket posters van Textposters, handpicket by me👋🏼
Een prachtige zacht leren clutch van de Tagine💶💰💸
Handgemaakt 👉🏼🤚🏼speciaal voor jou, een prachtige Woolonthewall L van Knottingonthewall
En een skull kussen van mij voor jullie :)💘

Wat je daarvoor moet doen zul je snel op mijn instagram lezen!

Maar je mag hier natuurlijk alvast een berichtje achter laten want dat vind ik altijd leuk!

Xxxjes Shannah

48 gedachten over “Yes! Een nieuwe naam, blog en nieuwe huisstijl!

  1. Supergaaf pakket!!!! Deze is helemaal representatief voor jouw stijl. I love it! Veel succes met je blog (leuk om ‘m te lezen!) en alles wat je nog meer wilt bereiken!!! Liefs Nathalie van @ontworpen_voor_jou_interieur

  2. DAMN GIRL 👊🙃😉 Onwijs leuk bedacht, past echt bij jou , en jou stijl ! En wat een mega toffe giveaway zeg … echt zo jou , en zo mij ! Ik houd ervan ♡
    Liefs Patries

  3. Supertoffe naam! Vind ik ook erg goed bij je passen 😊 Benieuwd naar alle leuke samenwerkingen en winacties die gaan volgen.. Aan deze doe ik zeker weten mee! 😍

  4. Wouwwwwwwww te leuk Shan, en ik volg je met alle liefde en kom gewoon snel weer een x spulletjes kopen enzo😘 en t bakkie doen hahaha
    En ik ben blij voor je je verdient het zo iets moois en al het mooie wat er uit voorkomt toy toy toy ahoy💃💃💃😘😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s